РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ

Тренинзите ги одржуваат лиценцирани тренери, а за време на натпреварите, лигата и камповите децата се медицински згрижени.

РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ

ЗАЧЛЕНИ СЕ!!!