УПИСИ, ПРОГРАМИ И ПЛАНОВИ

ПРОГРАМИ

Начинот на работа е според возраста, а тренинзи има секој ден во зависност од генерациите. Во склоп со тренинзите се организираат тековни натпревари со други фудбалски клубови.

УПИСИ

Во секое време можете да бидете дел од нашата фудбалска фамилија, треба само да се пријавите на формата ЗАЧЛЕНИ СЕ, или на телефон 077 548 886

ПЛАНОВИ

ЗАЧЛЕНИ СЕ!!!