Екипата на FC COOL го освои 3-тото место на турнир во Франција (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Најмладата генерација на FC COOL успешно ја заврши детската лига
09/06/2019
Правила за КУЛ КУП 2019
09/06/2019

Екипата на FC COOL го освои 3-тото место на турнир во Франција (ФОТОГАЛЕРИЈА)