Фотогалерија од Кул Куп 2019

Резултати од Кул Куп 2019
09/11/2019
Генерација 2005
ФК КУЛ СЕ ПЛАСИРАШЕ ВО 1/4 ФИНАЛЕ НА КУП НА МАКЕДОНИЈА
10/12/2019

Фотогалерија од Кул Куп 2019

Кул Куп 2019 имаше многу возбудувања, турнирот го одбележаа детските насмевки неизвесноста на натпреварите во сите генерации. Нашиот фотограф одбра дваесетина фотографии кои заслужуваат да бидат на нашиот сајт. Останатите можете да ги видите на нашата официјална Фејсбук страница.