10 годишните момчињата на ФК “Кул” се шампиони на Купот во Бугарија

Кул Куп 2019 (ВИДЕО)
10/14/2019
ФК Кул: Нашиот клуб не учествувал во никаков инцидент!
10/21/2019

10 годишните момчињата на ФК “Кул” се шампиони на Купот во Бугарија

Фудбалскиот клуб КУЛ со генерација 2010 завзема учество на турнирот “Орлетата Куп 2019” и го освои првото место.

Малите момчиња од ФК КУЛ вчера вечер во Скопје се вратија со медали и пехар. Нивните насмеани лица ни ја доловуваат нивната среќа за постигнатиот успех и велат дека се спремни за освојување на нов турнир.