Индивидуални методи за тимски успеси

Подготовка на терените за продолжување на сезоната
04/22/2020
ФК Кул по 13 години постоење продолжува со професионалниот пристап, од сега професионално ажурирање и на веб-страницата
06/15/2020

Индивидуални методи за тимски успеси

За  вистинските спортисти, најважно е  одржувањето на кондицијата, изнаоѓање на импровизирани услови за работа и полезно искористување на маалските игралишта.  Младинските екипи на ФК ,,Кул”,  ги надополнуваат теренските активности, со самостојно изведување на кондициони, стомачни и  мускулаторни вежби.

Потребно е малку време, за да се обнови физичката сила на спортистот.  Играчите на ФК. ,,Кул”, ја знаат важноста на секојдневниот тренинг, во професионалниот фудбал.

Играчите на ФК. ,,Кул”,  се пример за непречено извршување на професионалните задачи. Индивидуалните методи на тренирање, нека бидат почеток на тимските успеси, во претстојната сезона.

Има моменти кога екипните победи, се овозможени од дисциплината и напорот на секој играч, посебно.