Подготовка на терените за продолжување на сезоната

Прв турнир за екипата на ЖФК “КУЛ”
02/22/2020
Индивидуални методи за тимски успеси
04/22/2020

Подготовка на терените за продолжување на сезоната

Луѓето, задолжени за одржување на тревната површина на стадионите на ФК. ,,Кул” , ја искористија паузата за  средување на теренот.  Со тоа,  се надминати  потешкотиите при играње на врнежливо време.

Во пресрет на новата сезона, започнува уредувањето на терените, на сите стадиони на ФК. ,,Кул”.  Се очекува свирежот, што ќе го означи почетокот на првенството.