(ВИДЕО) Репортажа од еден тренинг на ФК Кул

Кул го има третиот најдобар стрелец во пионерската лига, Стефан Здравески и Леонид Стојчевски во ТОП-5
07/08/2020
(Фотогалерија) Помладите петлиња стартуваа со тренинзи, генерацијата 2007 во новата сезона ќе игра во регионалната-скопска лига
07/09/2020

(ВИДЕО) Репортажа од еден тренинг на ФК Кул

Во продолжение ви носиме ново видео на нашиот „јутуб-канал“. Станува збор за репортажа од еден тренинг на ФК Кул, кога на гости ни беше ТВ-екипата на „Сител“. Истото погледнете го во продолжение.