(Фотогалерија) Помладите петлиња стартуваа со тренинзи, генерацијата 2007 во новата сезона ќе игра во регионалната-скопска лига

(ВИДЕО) Репортажа од еден тренинг на ФК Кул
07/08/2020
(Фотогалерија) Мирослав Тодоровски одржа тренинг со мешана група на дечиња
07/09/2020

(Фотогалерија) Помладите петлиња стартуваа со тренинзи, генерацијата 2007 во новата сезона ќе игра во регионалната-скопска лига

Помладите петлиња на ФК Кул означија старт на подготовките за новата натпреварувачка сезона. Вчера на теренот на Локомотива оваа генерација која ја предводи Саше Божиноски го имаше својот втор тренинг. Во наредниот период се очекува да се комплетира екипата која во новата сезона ќе дебитира во рамките на регионалната-скопска лига за помлади петлиња.

Тренингот помина во одлична атмосфера, нашите млади надежи се желни за работа и за нови успеси. Како помина вчерашниот тренинг можете да погледнете во следните 53 фотографии.