(Фотогалерија) Мирослав Тодоровски одржа тренинг со мешана група на дечиња

(Фотогалерија) Помладите петлиња стартуваа со тренинзи, генерацијата 2007 во новата сезона ќе игра во регионалната-скопска лига
07/09/2020
(ФОТО) Јордан Јосифов, еден од голманите на помладите пионери на ФК Кул
07/09/2020

(Фотогалерија) Мирослав Тодоровски одржа тренинг со мешана група на дечиња

Вчера на теренот на Локомотива свој тренинг одржа и тренерот Мирослав Тодоровски со мешана група, составена од играчи кои се родени 2008, 2009 и 2010 година.

Ви пренесуваме фотографии од тренингот на нашите млади надежи.