(ФОТО) Јордан Јосифов, еден од голманите на помладите пионери на ФК Кул

(Фотогалерија) Мирослав Тодоровски одржа тренинг со мешана група на дечиња
07/09/2020
(Фотогалерија) Тренинг со дечиња кои се родени 2011, 2012 и 2013 година
07/10/2020

(ФОТО) Јордан Јосифов, еден од голманите на помладите пионери на ФК Кул

Еден од голманите кај генерацијата 2005 е Јордан Јосифов. Тој вчера вредно го одработи својот тренинг и загревање, откако најпрво тренираше самостојно, а потоа и со остатокот од екипата.

Погледнете како тоа изгледаше на вчерашниот тренинг кој се одржа на теренот Локомотива во населбата Карпош 3.