Четири генерации на ФК Кул во претстојниов викенд ќе ги одиграат првите контролни натпревари

(ВИДЕО) Националниот ТВ-сервис, МТВ гостин на ФК КУЛ
07/10/2020
(Фотогалерија) Генерацијата 2005 зема „залет“, момците на Божиноски продолжуваат со тренинзи и подготовки
07/11/2020

Четири генерации на ФК Кул во претстојниов викенд ќе ги одиграат првите контролни натпревари

Претстојниов викенд, на теренот на Локомотива четири наши генерации ќе ги одиграат првите контролни натпревари. Активни ќе бидеме со генерациите 2006, 2009, 2010 и 2011

Наши противници ќе бидат екипите на Биџо од Куманово и Скупи од Скопје.

Ова се термините на одигрување натпревари за претстојниов викенд:

ФК Кул (2010)- ФК Биџо  ( сабота од 09:00 часот)

ФК Кул (2011) – ФК Биџо ( сабота од 09:00 часот)

ФК Кул (2006) – ФК Скупи ( недела од 09:00 часот)

ФК Кул (2009) – ФК Скупи ( недела од 10:00 часот)