(ВИДЕО) Националниот ТВ-сервис, МТВ гостин на ФК КУЛ

(Фотогалерија) Тренинг со дечиња кои се родени 2011, 2012 и 2013 година
07/10/2020
Четири генерации на ФК Кул во претстојниов викенд ќе ги одиграат првите контролни натпревари
07/10/2020

(ВИДЕО) Националниот ТВ-сервис, МТВ гостин на ФК КУЛ

Добриот глас далеку се слуша, па така често на нашите активности имаме посета од ТВ-екипи кои сакаат да направат видео-приказна за нашата успешна работа. На гости на ФК Кул беше и националната телевизија на Македонија, МТВ. Во продолжение погледнете што забележа нивната камера..