(Фотогалерија) Генерацијата 2005 зема „залет“, момците на Божиноски продолжуваат со тренинзи и подготовки

Четири генерации на ФК Кул во претстојниов викенд ќе ги одиграат првите контролни натпревари
07/10/2020
(ФОТО) Генерациите 2010 и 2011 одиграа контролни натпревари со екипата на Биџо
07/11/2020

(Фотогалерија) Генерацијата 2005 зема „залет“, момците на Божиноски продолжуваат со тренинзи и подготовки

Помладите пионери продолжуваат со тренинзи и подготовки за новата натпреварувачка сезона. На теренот Локомотива во населбата Карпош 3 одржавме уште еден тренинг, па полека момците го фаќаат потребниот ритам, после долгата пауза без тренинг и натпревари. Тренерот Божиноски може да смета на најголем дел од играчите, кои во новата сезона ќе имаат за цел да го нападнат врвот во втората помладата пионерска лига и следната година да се пласираме во првата лига.

Погледнете фотографии од тренингот на генерацијата 2005.