Три наши генерации во четврток ќе одиграат пријателски мечеви со екипата на ФК Куманово

Во друштво на Партизан, Ц.Ѕвезда, Војводина, генерацијата 2010 на ФК Кул минатата година беше дел од турнирот „Трофеј на Град Суботица“
08/11/2020
Покрај освоениот Куп трофеј, Кул го имаше и најдобриот стрелец во ова натпреварување, Богданоски и Наков беа во ТОП-5
08/13/2020

Три наши генерации во четврток ќе одиграат пријателски мечеви со екипата на ФК Куманово

Три генерации на фудбалскиот клуб Кул во четврток ќе патуваат за Куманово, каде ќе одиграат контролни натпревари со екипата на Куманово.

Се работи за генерациите 2009 на Ѓорѓија Нешовски, потоа 2010 на Владимир Маџароски и 2011 на Александар Цветковски. Мечевите со соодветните генерации на ФК Куманово се закажани за четврток, во термините од 18:00 и 19:00 часот.

Сигурни сме дека не очекуваат интересни натпревари, на кои ќе ја видиме формата на нашите екипи.