(Фотогалерија) Нурединоски на голмански тренинг со Ројчинов, Миленковиќ и Цветковски

Генерациите 2005 и 2006 одработија напорен тренинг под водство на кондициониот тренер
08/15/2020
(Фотогалерија) Генерациите 2003/04 физички се подготвуваа со кондициониот тренер
08/17/2020

(Фотогалерија) Нурединоски на голмански тренинг со Ројчинов, Миленковиќ и Цветковски

На теренот на Цементарница, тренерот на генерациите 2003/04, Един Нурединоски, одработи и еден голмански тренинг. На истиот беа присутни, Андреј Ројчинов, Лука Миленковиќ и Мартин Цветковски, кои се дел од споменатите генерации.

Нурединоски е поранешен репрезентативен голман, па неговите „пулени“ имаат што да научат од стратегот кој е дел од нашиот клуб. Од фотогалеријата погледнете како изгледаше тренингот.