(Фотогалерија) Генерациите 2003/04 физички се подготвуваа со кондициониот тренер

(Фотогалерија) Нурединоски на голмански тренинг со Ројчинов, Миленковиќ и Цветковски
08/16/2020
Нов контролен дуел за генерација 2010, против екипата на Биџо
08/17/2020

(Фотогалерија) Генерациите 2003/04 физички се подготвуваа со кондициониот тренер

На теренот на Цементарница тренинг, на кој се работеше на физичката подготовка, одработи генерацијата 2003/04 на ФК Кул. Под водство на кондициониот тренер, Никола Родиќ, оваа генерација одработи уште еден напорен тренинг.

Погледнете како тоа изгледаше од следнава фотогалерија