(ФОТО) Генерација 2005 работи под будното око на Божиноски

(Фотогалерија) ФК КУЛ со генерациите 2008 и 2010 гостуваше во Драчево
09/07/2020
(ВИДЕО) ФК КУЛ генерација 2006 на „мегдан“ со Драчево
09/08/2020

(ФОТО) Генерација 2005 работи под будното око на Божиноски

ФК КУЛ генерација 2005  изминатиот викенд требаше да одигра пријателски натпревар кој  потоа беше одложен. Нивниот тренер, Саше Божиноски одржа со момците еден динамичен тренинг на теренот „Локомотива“ во Карпош.