Нови пријателски натпревари за ФК КУЛ, три различни противници за нашите генерации

(ФОТО) Младите фудбалерки на КУЛ го остварија својот сон, селекторот на САД им го покажа патот кон успехот
09/10/2020
Кадетите на ФК КУЛ подобри од пионерите на Вардар
09/12/2020

Нови пријателски натпревари за ФК КУЛ, три различни противници за нашите генерации

Претстојниов викенд не очекуваат нови контролни натпревари. Наши противници ќе бидат екипите на Вардар, Њу Старс и Отоман, со кој ќе одиграме пријателски натпревари.

Термините и саатниците на одигрување се следниве:

12.09 ( САБОТА)

ФК КУЛ (2003) – ФК Вардар (2004) ( ЛОКОМОТИВА)  09:00

ФК Њу Старс – ФК КУЛ (2009)  ( ЃОРЧЕ)  19:00

ФК Њу Старс – ФК КУЛ (2О10)  ( ЃОРЧЕ)  19:00

13.09 ( НЕДЕЛА)

ФК КУЛ (2008) – ФК Отоман ( ЛОКОМОТИВА)  09:00

ФК КУЛ (2011) – ФК Отоман ( ЛОКОМОТИВА)  10:00