(Фотогалерија) Помладите ги победија повозрасните пионери на меѓусебен контролен дуел

Генерација 2008 на ФК КУЛ одигра со нерешен резултат против екипата на Отоман
09/13/2020
(Фотогалерија) Генерациите 2008 и 2011 одиграа пријателски натпревари со екипата на Отоман
09/15/2020

(Фотогалерија) Помладите ги победија повозрасните пионери на меѓусебен контролен дуел

Пионерските екипи на ФК Кул одиграа меѓусебен контролен натпревар. На теренот на „Цементарница“ силите ги одмерија двете наши екипи, а победата им припадна на помладите пионери кои славеа триумф со резултат 2:1

Погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар