(Фотогалерија) Генерациите 2007 и 2009 одиграа пријателски дуели со Еуроспорт

Фотогалерија од натпреварите на генерациите 2003 и 2004 против екипата на Њу Старс
10/05/2020
(Фотогалерија) Генерација 2012 на ФК КУЛ подобра од екипата на Еуроспорт
10/06/2020

(Фотогалерија) Генерациите 2007 и 2009 одиграа пријателски дуели со Еуроспорт

ФК КУЛ викендов со две генерации гостуваше во Куманово кај екипата на Еуроспорт. Момците на Нешовски одиграа две интересни средби. Генерацијата 2009 дојде до победа (види),  а повозрасните беа минимално поразени со еден гол, извештај и од тој дуел може да се најде на нашата веб-страница (тука).

ФОТОГРАФИИ 2009

ФОТОГРАФИИ 2007