(Фотогалерија) Меѓусебен контролен натпревар на генерациите 2006 и 2007

Кадетите на ФК КУЛ ремизираа со екипата на ФК Славија Пржино
10/18/2020
(Фотогалерија) Генерација 2009 со нов триумф на пријателските дуели
10/20/2020

(Фотогалерија) Меѓусебен контролен натпревар на генерациите 2006 и 2007

На теренот на Локомотива, меѓусебен контролен натпревар одиграа генерациите 2006 и 2007. Со оглед дека не е стартувана сезоната во регионалната-скопска лига, двете екипи на Кул имаа можност да се надигруваат и да ја одржуваат формата.

Натпреварот го доби повозрасната генерација 2006, а на нашиот веб сајт можете да ја погледнете и фотогалеријата од овој дуел.