(Фотогалерија) Генерацијата 2009 на ФК КУЛ подобра од екипата на Маџари

(Фотогалерија) ФК КУЛ убедлив во средбата со Маџари, генерација 2012
10/26/2020
(Фотогалерија) Младинците и кадетите одиграа мечеви со ФК Скопје
10/27/2020

(Фотогалерија) Генерацијата 2009 на ФК КУЛ подобра од екипата на Маџари

Генерацијата 2009 продолжува со победи на контролните натпревари. Избраниците на Марко Арсовски на „Цементарница“ ја победија екипата на Маџари со резултат 3:0. Извештајот од натпреварот е достапен на линкот, ТУКА.

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар