Распоред на контролни натпревари за младите надежи на ФК Кул

Пионерските екипи се домаќини на Лабуништа 2011 Тетово, кадетите и младинците гостуваат во Тетово
11/12/2020
Минимална победа на ФК КУЛ генерација 2012 на „контролката“ со Сарај
11/14/2020

Распоред на контролни натпревари за младите надежи на ФК Кул

Младите надежи на ФК Кул ќе одиграат контролни натпревари со екипите на Милано, Тефејуз и Сарај, додека некои екипи ќе одиграат и меѓусебни тренинг натпревари:

Распоред на натпревари за сабота (14.11) кои ќе се одиграат во Балонот во населбата Кисела Вода:

ФК Кул-Лисиче (2011) – ФК Кул-Лисиче  09:00

ФК Кул (2012) – ФК Сарај  10:00

ФК Кул-Кисела Вода (2010) – ФК Кул-Кисела Вода  11:00

ФК Кул-Кисела Вода (2010) – ФК Кул-Кисела Вода  11:45

ФК Кул-Кисела Вода (2011/12) – ФК Кул-Карпош  12:30

ФК Кул-Карпош (2013/14/15)- ФК Кул-Кисела Вода  13:15

Натпревар кој во сабота ќе се одигра на „Цементарница“

ФК КУЛ (2009) – ФК Тефејуз  15:00

Распоред на натпревари за недела (15.11), кои ќе се одиграат на теренот на Локомотива.

ФК КУЛ (2008) – ФК Милано  09:30

ФК КУЛ (2009) – ФК Милано   09:30

ФК КУЛ (2010) – ФК Милано    10:30

ФК КУЛ (2011) – ФК Милано    10:30