(ВИДЕО) Најинтересните моменти и головите од триумфот на помладите пионери

Табели во сите четири младински лиги, две генерации на Кул се наоѓаат на врвот
11/18/2020
(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2008 и 2009 „тестираа“ со Милано
11/19/2020

(ВИДЕО) Најинтересните моменти и головите од триумфот на помладите пионери

Во рамките на 3.коло од втората помлада пионерска лига, нашите помлади пионери ја победија екипата на Лабуништа 2011 Тетово. Дуелот кој се одигра на „Цементарница“ заврши со резултат 5:0 (3:0).

По два гола беа дело на Александар Богданоски и Антони Динов, додека во листата на стрелци се запиша и Стефан Петрушевски.

Најинтересните моменти, како и головите од натпреварот можете да ги погледнете на видеото.