(ВИДЕО) Прослава 10.години, ФК КУЛ

(ФОТО) Генерациите 2005 и 2006 стартуваа со тренинзи
01/20/2021
Никола Карчев е ново име во стручниот тим на ФК КУЛ
01/24/2021

(ВИДЕО) Прослава 10.години, ФК КУЛ

Јубилеите се моменти кога се сумира постигнатото, се прославува успешната приказна. Таква прослава пред три години организираше нашиот клуб, по повод 10 години постоење.

Визијата и сонот стана реалност, една деценија труд на нашиот клуб и структурите во него донесоа голем број на талентирани играчи на сцената. Видео од  нашата прослава на која имавме неколку стотина гости, лица од македонската спортска и фудбалска јавност, пријатели на нашиот клуб и членови.