(ВИДЕО) Тест за моменталната аеробна издржливост на генерација 2007

(ФОТО) Прв собир во новата година за генерација 2007, Никола Карчев се запозна со играчите
01/31/2021
Женскиот тим на КУЛ ги започна подготовките (ВИДЕО)
02/05/2021

(ВИДЕО) Тест за моменталната аеробна издржливост на генерација 2007

Викендов,  првиот собир  го имаше генерацијата 2007, која во пролетниот дел  ќе работи со Никола Карчев. На првиот тренинг се испитуваше моменталната аеробна издржливост на играчите, таканаречениот „BEEP TEST“ кој се изведува под водство на кондициониот тренер, Никола Родиќ.  Од  атмосферата на истиот погледнете две видеа.