(Фотогалерија) ЖФК КУЛ ги „запали моторите“

Женскиот тим на КУЛ ги започна подготовките (ВИДЕО)
02/05/2021
Први контролни натпревари во новата година
02/12/2021

(Фотогалерија) ЖФК КУЛ ги „запали моторите“

Дамите во  балонот на „Кул арената“ во Кисела Вода оваа седмица го имаа својот прв тренинг во 2021 година. Погледнете фотографии од првиот собир кој го  имаше женската екипа на ЖФК КУЛ.