„Петлињата“ на КУЛ и викендов ќе се надигруваат со своите противници

Со натпреварите против ФК Скопје го стартуваме вториот круг
03/25/2021
ФК КУЛ со иновативен метод ја следи физичката подготовка на играчите со уред од марката „POLAR“
03/26/2021

„Петлињата“ на КУЛ и викендов ќе се надигруваат со своите противници

Претстојниве три дена не очекуваат нови контролни натпревари со нашите млади екипи.

Попладнево меѓусебен пријателски дуел ќе одиграат две наши генерации

ФК КУЛ (2008)  ФК КУЛ (2009)  16:30  (ЛОКОМОТИВА)

Во сабота (27.03.2021) нови натпревари ќе има во „Арената Кул“ во населбата Кисела Вода. Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари:

ФК КУЛ-Кисела Вода (2013) – ФК Дрим Тим   10:20

ЖФК КУЛ – ФК КУЛ-Кисела Вода (2010)   11:00

ФК КУЛ-Кисела Вода (2007) – ФК Чаир   11:40

ФК КУЛ- Кисела Вода (2008) – ФК Чаир  12:20

ФК КУЛ-Лисиче (2011) – ФК Тефејуз   13:00

ФК КУЛ-Карпош (2012) – ФК Тефејуз   13:40

ФК КУЛ-Карпош (2013) – ФК Тефејуз  14:20

Во сабота на теренот на „Локомотива“, четири контролни натпревари ќе одиграме со екипата на Драчево Јуниор. 

ФК КУЛ (2006) – ФК Драчево Јуниор  10:00

ФК КУЛ (2008) – ФК Драчево Јуниор  11:30

ФК КУЛ (2009) – ФК Драчево Јуниор  15:00

ФК КУЛ (2010) – ФК Драчево Јуниор   16:00

Во сабота, активна ќе биде и генерацијата 2007 на Кул:

ФК Скупи – ФК КУЛ (2011)  11:00 ( Топанско поле)

Во недела (28.03.2021) пријателски натпревар ќе има и генерацијата 2007

ФК Њу Старс – ФК КУЛ( 2007)   12:30 ( Терен со вештачка трева во Ѓорче)