(ВИДЕА) Пионерските дуели на Кул против: ФК Скопје, Струга и Тиквеш

ЖФК КУЛ со Крстовска Тања на клупата, помошникот во А-селекцијата и поранешната мак.репрезентативка
04/22/2021
КУЛ на вкупната табела има 130.бода, дури 35 повеќе од тимот зад него, во просек постигнуваме над 3.гола по дуел…
04/29/2021

(ВИДЕА) Пионерските дуели на Кул против: ФК Скопје, Струга и Тиквеш

Погледнете ги видео извештаите од три дуели на пионерскиот тим на ФК Кул достапни на нашиот Јутуб-канал. Станува збор за првенствените средби со екипите на: ФК Скопје, ФК Струга ТЛ и ГФК Тиквеш.