Генерациите 2011 и 2012 ќе имаат пријателски натпревари со екипата на Милано

КУЛ на вкупната табела има 130.бода, дури 35 повеќе од тимот зад него, во просек постигнуваме над 3.гола по дуел…
04/29/2021
Бундалески со нов повик за македонската репрезентација
05/08/2021

Генерациите 2011 и 2012 ќе имаат пријателски натпревари со екипата на Милано

Претстојниве два дена не очекуваат контролни натпревари со нашите генерации.

Денес на „Цементарница“ меѓусебен пријателски дуел ќе одиграат генерациите 2005 и 2006, натпревар кој ќе стартува од 17:00 часот.

Во сабота (08.05), две генерации патуваат во Куманово, каде ќе имаат контролни натпревари со екипата на Милано

ФК Милано – ФК КУЛ (2011)  17:00

ФК Милано – ФК КУЛ (2012)   16:00

Истиов ден на „Цементарница“ генерациите 2003 и 2004 исто така ќе одиграат меѓусебен контролен дуел кој ќе започне од 11:00 часот. Од 12:30 часот силите ќе ги одмерат генерациите 2007 и 2008 на Кул.

Во недела на програмата е еден натпревар со генерацијата 2013 која ќе гостува на екипата на Мондано, натпреварот ќе започне од 09:30 часот.