(Фотогалерија) КУЛ генерација 2012 на гости во Куманово

ФК КУЛ генерација 2011 и 2012 го надиграа Милано на контролни дуели
05/08/2021
(Фотогалерија) КУЛ 2011 му гостуваше на ФК Милано
05/10/2021

(Фотогалерија) КУЛ генерација 2012 на гости во Куманово

Вчера,  две генерации  на ФК КУЛ патуваа во Куманово, каде  одиграа контролни натпревари со екипата на ФК Милано. На Градскиот стадион во Куманово одигравме пријателски натпревари  со генерациите 2011 и 2012. Избраниците на Мики Тодоровски, ФК КУЛ генерација родени 2012 година,  прикажа одличен фудбал и дојде до победа над домаќинот. Во продолжение 30сетина фотогафии од оваа средба.