Распоред на натпревари за генерациите на Кул

(Фотогалерија) ФК Кул – ФК Њу Старс (2009)
05/18/2021
Генерацијата 2005 на Кул подобра од генерацијата 2006 на Вардар
05/22/2021

Распоред на натпревари за генерациите на Кул

За претстојниве денови ни следат нови контролни натпревари, ќе имаме различни противници и можност да се надигруваме.

Денес од 18:30 часот на теренот на Локомотива, меѓусебен контролен дуел ќе имаат генерациите 2008 и 2009, односно и 2003 и 2004 од 17:00.

Распоред на натпревари за сабота (22.05.2021)

ФК КУЛ (2005) – ФК Вардар (2006)  09:00  ( Цементарница)

ФК КУЛ (2006) – ФК Пелистер          13:00   ( Цементарница)

ФК КУЛ (2007) – ФК Пелистер          11:00 ( Цементарница)

ФК КУЛ (2009) – ФК Тефејуз             16:00 ( Цементарница)

ФК КУЛ (2011) – ФК Милано             18:30 ( Цементарница)

ФК КУЛ (2012) – ФК Милано             17:30 ( Цементарница)

Во „Арената Кул“ во населбата Кисела Вода, активна ќе биде генерацијата 2008 од Кисела Вода која ќе одигра два контролни натпревари

ФК КУЛ (2008) -ФК Скопско Поле  11:00

ФК КУЛ (2008) – ФК Скопско Поле  12:00