ФК Кул Кисела Вода генерација 2009 и 2008 беше домаќин на ФК Скопско Поле

Контролен натпревар за генерацијата 2007 против екипата на Пелистер
05/22/2021
ФК КУЛ генерација 2006 поуспешен од Пелистер
05/22/2021

ФК Кул Кисела Вода генерација 2009 и 2008 беше домаќин на ФК Скопско Поле

Денес на арената „КУЛ“ во Кисела Вода се одиграа два контролни-натпревари помеѓу селекциите на ФК КУЛ од Кисела Вода родени 2008 и 2009 против екипата на ФК Скопско Поле. Бевме присутни на одлична фудбалска претстава.


На двата дуела избраниците на Мирчевски Гого-Пикси покажаа одличен фудбал, доминираа во дуелите имаа повеќе од играта и беа покреативни од гостинот. Нашите надежи забележаа два успеха на овие пријателски натпревари со гостинскиот тим од Скопско Поле.

Наскоро целосна фотогалерија од овие два натпревари ќе поставиме на нашиот сајт.