(Фотогалерија) ЖФК Кул го одигра премиерниот натпревар на турнирот „Железара 2021“

Одличен натпревар за девојките на Кул, реми на отварање на турнирот против екипата на ЖФК Скопје
06/02/2021
Распоред на натпревари за екипите на Кул
06/04/2021

(Фотогалерија) ЖФК Кул го одигра премиерниот натпревар на турнирот „Железара 2021“

Женскиот тим на Кул го имаше премиерниот натпревар на турнирот „Железара 2021“. На еден одличен дуел од страна на двате екипи, на крајот конечниот резултат гласеше 1:1. Девојките на Кул покажаа дека можат да се надигруваат со секого, прикажаа добра игра со допадлив фудбал.

Погледнете 50-сетина фотографии од натпреварот на Кул против тимот на Скопје.