(Фотогалерија) КУЛ-ФК Рудар Јуниор генерација 2010

(ФОТО) ЖФК КУЛ триумфално против Железарец на турнирот „Железара 2021“
06/06/2021
Нашите генерации 2009, 2011 и 2012 дел од меѓународниот турнир во Несебар
06/07/2021

(Фотогалерија) КУЛ-ФК Рудар Јуниор генерација 2010

Завчера, на нашиот стадион „Цементарница“  со тимот на ФК КУЛ  генерација 2010 бевме домаќини на пријателите од  ФК Рудар Јуниор. Момците на Мики Тодоровски одиграа контролен-натпревар со гостинот од Пробиштип и успеаа да го совладаат, погледнете фотографии од оваа средба.