(Фотогалерија) Младинците беа домаќини на Брегалница

(Фотогалерија) Кадетите на Кул и Брегалница одиграа пријателски натпревар
09/14/2021
КУЛ генерација 2006 триумфално на гостувањето во Куманово
09/18/2021

(Фотогалерија) Младинците беа домаќини на Брегалница

Младинците на Кул имаа пријателски натпревар против екипата на Брегалница, кој заврши во корист на гостите од Штип (0:4) (0:1).

Погледнете фотографии од натпреварот кој се одигра на Цементарница