Пионерите собраа најмногу бодови, како изгледаат табелите во сите четири лиги

Одложените натпревари со екипата на Ренова добија нови термини
12/13/2021
Генерација 2012 на предновогодишен турнир во организација на ФК Бутел 2017
12/24/2021

Пионерите собраа најмногу бодови, како изгледаат табелите во сите четири лиги

Финишираше првиот натпреварувачки дел од сезоната во младинските фудбалски лиги. Нашите пионерски екипи одиграа осум натпревари, додека кадетите и младинците одиграа седум натпревари.

Најмногу бодови собраа пионерите кои освоија вкупно 13, следат кадетите со 9, младинците со 8, додека помладите пионери освоија само 3 бода.

Во продолжение можете да ги погледнете табелите во сите четири категории.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига