(Фотогалерија) КУЛ-Вардар (кадети)

Вардар го доби младинскиот контролен натпревар со Кул
02/06/2022
Денес бевме активни со четири контролни натпревари, Њу Старс и Победа беа наши противници
02/13/2022

(Фотогалерија) КУЛ-Вардар (кадети)

Кадетите го одиграа и вториот контролен натпревар во новата година. Противник ни беше екипата на Вардар, со која одигравме со нерешен резултат (4:4) (3:3).

Погледнете фотографии од кадетскиот контролен натпревар на Кул и Вардар.