(Фотогалерија) Петта првенствена победа за пионерите

(Фотогалерија) Младинците на Кул подобри од Ренова
02/23/2022
Штипска Брегалница е наш противник во рамките на 11.коло
02/25/2022

(Фотогалерија) Петта првенствена победа за пионерите

Во рамките на заостанатото 10.коло, нашите пионери славеа на гостувањето кај екипата на Ренова. Конечниот резултат гласеше 1:4 (1:2). Извештај од натпреварот можете да прочитате на линкот, ТУКА

Фотогалеријата од натпреварот погледнете ја во продолжение