Последно коло од првиот натпреварувачки круг, наш противник е екипата на Шкендија

Четврта сезонска победа за нашите младинци, три бода од гостувањето кај Скопје
03/10/2022
Богат викенд во детската фудбалска лига, нашиот клуб ќе се натпреварува во сите возрасни генерации
03/11/2022

Последно коло од првиот натпреварувачки круг, наш противник е екипата на Шкендија

Во рамките на последното 13.коло од првиот дел на натпреварувачката сезона 2021/22 за противник ја имаме екипата на Шкендија.

Во сабота (12.03) со пионерските екипи ќе гостуваме во Тетово кај екипата на Шкендија. Натпреварите ќе се одиграат на Игралиштетото на АМС СЦ Тетово со почеток од 09:00 и 11:00 часот.

Во недела (13.03) кадетите и младинците на Цементарница ќе ја пречекаат екипата на Шкендија. Натпреварите ќе започнат од 10:00 и 12:00 часот.

Очекуваме интересни и квалитетни натпревари, се надеваме на добри резултати и освојување на нови бодови за нашите екипи.