Преглед на резултатите од 16.коло, КУЛ освои 9 бодови на натпреварите со Њу Старс

Младинците убедливи со Њу Старс, висока победа за момците на Стефановски
03/27/2022
КУЛ против Шкендија, во 1/8 финалето на младинскиот Куп на Македонија
03/29/2022

Преглед на резултатите од 16.коло, КУЛ освои 9 бодови на натпреварите со Њу Старс

Нашиот клуб имаше успешно коло откако успеа да освои 9 од максималните 12 бодови, на натпреварите од 16.коло против екипата на Њу Старс. Кул триумфираше на напреварите со пионерите, кадетите и младинците, додека единствениот пораз го доживеавме со помладите пионери.

Во продолжение можете да ги погледнете комплетните резултати од 16.коло во сите четири категории:

Помлада пионерска Супер лига

ФК Работнички – ФК Скопје  6:0

ФК Вардар – ФК Шкендија  3:2

ФК Њу Старс – ФК Кул  2:0

ФК Македонија Ѓ.П – ФК Брегалница  2:2

ФК Шкупи – ФК Ренова  3:0

ФК Пелистер – ФК Победа  0:0

Пионерска Супер лига

ФК Работнички – ФК Скопје  8:0

ФК Вардар – ФК Шкендија  3:1

ФК Њу Старс – ФК Кул  0:3

ФК Македонија Ѓ.П – ФК Брегалница  3:0

ФК Шкупи – ФК Ренова  1:0

ФК Пелистер – ФК Победа  1:1

Кадетска Супер лига

ФК Скопје – ФК Работнички  1:5

ФК Шкендија – ФК Вардар   4:1

ФК Кул – ФК Њу Старс  1:0

ФК Брегалница – ФК Македонија Ѓ.П   1:2

ФК Ренова – ФК Шкупи  2:2

ФК Победа – ФК Пелистер  3:0

Младинска Супер лига

ФК Скопје – ФК Работнички  1:4

ФК Шкендија – ФК Вардар   1:1

ФК Кул – ФК Њу Старс  3:0

ФК Брегалница – ФК Македонија Ѓ.П   6:2

ФК Ренова – ФК Шкупи  2:1

ФК Победа – ФК Пелистер  2:0