(Фотогалерија) ФК КУЛ гостуваше кај Вардар со генерациите 2007 и 2008 во регионалната лига

ЖФК КУЛ со пресврт дојде до гостинска победа на сениорски натпревар
04/02/2022
(Фотогалерија) Враќање на победничките патеки за помладите пионери
04/04/2022

(Фотогалерија) ФК КУЛ гостуваше кај Вардар со генерациите 2007 и 2008 во регионалната лига

Вчера во рамки на регионалната лига, ФК КУЛ гостуваше кај екипата на ФК Вардар со генерациите 2007 и 2008. На овие дуели до победа дојдоа домашните тимови.

>>2008

>>2007