Генерацијата 2012 ќе настапи на турнир во Војводина

Кирил Изов: Истатов Кул нема да игра епизодна улога во ПЖФЛ, на секој натпревар ќе влегуваме со цел да освоиме три бода
09/15/2022
Старт на младинската Супер Лига, со натпревари против екипата на Вардар
09/16/2022

Генерацијата 2012 ќе настапи на турнир во Војводина

Генерацијата 2012 предводена од Мирослав Тодоровски во сабота ке настапи на младински меѓународен турнир во Војводина. На турнирот учество ќе земат вкупно 12 екипи поделени во четири групи.