Распоред на натпревари за новото коло во Детската Лига на ФФМ

КУЛ против Работнички, во 1/8 финалето на младинскиот Куп на Македонија
10/27/2022
(ТАБЕЛИ) Помладите „петлиња“ високо котираат во Регионалната Скопска Лига
11/01/2022

Распоред на натпревари за новото коло во Детската Лига на ФФМ

Ново коло во Детската Лига за претстојниов викенд кој следи. Нашиот клуб ќе одигра натпревари во сите возрасни генерации.

Распоред на натпревари за сабота (29.10)

Генерација 2012

Милано 1 – Кул 1  10:10

Генерација 2013

Бутел – Кул 2  09:20

Парк 1 – Кул 1  10:10

Генерација 2014

Грозданоски 1 – Кул 1  08:30

Дрим тим-Кул 2    09:20

Генерација 2015

Биџо – Кул 1   13:30

Кул 2 – Караџов   14:20

Распоред на натпревари за недела (30.10)

Генерација 2010

Шкупи – Кул  11:30

Генерација 2011

Кул 2 – Карев 2  12:40

Кул 1 – Работнички  13:30