Преглед на табелите, во пресрет на 11.коло во Супер Лигата

Супер 10.коло за КУЛ, три победи и еден пораз на натпреварите со Шкендија
12/02/2022
Екипата на Работнички е противник во последното есенско коло во Супер лигата
12/02/2022

Преглед на табелите, во пресрет на 11.коло во Супер Лигата

Во пресрет на последното есенско коло во Супер Лигата, во кое ќе се сретнеме со екипата на Работнички, правиме преглед на табелите во сите четири младински лиги. Кул имаше одлично коло во кое оствари три победи и еден пораз на натпреварите со Шкендија, тоа ни овозможи и да напредуваме на табелата.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига