КУЛ со 4.генерации ќе настапи на турнирот организиран од ФК Мондано, распоред

(Фото+Видео) Од дуелот на кадетите во Будимпешта
12/12/2022
Генерацијата 2013 ќе се натпреварува на новогодишен турнир во организација на ФК Бутел
12/22/2022

КУЛ со 4.генерации ќе настапи на турнирот организиран од ФК Мондано, распоред

ФК КУЛ, овој викенд ќе земе учество на турнирот организиран од ФК Мондано, ние ќе настапиме во четири генерации со шест тима. Во генерациите 2014 и 2012 ќе имаме по два тима, а во генерациите 2015 и 2013 ќе настапиме со по една екипа на овој турнир. Распоредот за дуели е следен на нашите тимови:

САБОТА, СЦ МОНДАНО

НАТПРЕВАРИ 2014:

КУЛ(1)-Њу старс 9:00

КУЛ(1)-Мондано 10:20

КУЛ(2)-Њу старс 12:10

Мондано-КУЛ(2) 12:50

НЕДЕЛА, СТАДИОН НА АРМ

НАТПРЕВАРИ 2013:

КУЛ(1)-Њу старс 11:50

-Потоа настап во финале/дуел за 3.место според постигнување во првиот меч

НАТПРЕВАРИ 2015:

КУЛ-Мондано 12:40

КУЛ-Њу старс 13:30

НАТПРЕВАРИ 2012:

КУЛ(1)- Мондано  13:30

КУЛ(2)- Њу старс 13:30

-Потоа настап во финале/дуел за 3.место според постигнување во првиот меч

 

 

 

: