Претстојниов викенд стартува пролетниот дел во Детската Лига на ФФМ

Генерациите 2007, 2008 и 2009 ќе се натпреваруваат на меѓународниот турнир „Пирин Куп“
02/13/2023
Четврто место за генерација 2009 на меѓународниот турнир во Сандански
02/17/2023

Претстојниов викенд стартува пролетниот дел во Детската Лига на ФФМ

За претстојниов викенд е закажан стартот на пролетниот дел од сезоната во Детската Лига на ФФМ. Со натпревари ќе започнат генерациите од 2010-2013.

Распоред на натпревари за сабота (18.02.2023)

Генерација 2010

Кул- Милано  14:00

Генерација 2011

Кул 2 – Беса  09:00

Кул 1- Скупи  10:40

Распоред на натпревари за недела (19.02.2023)

Генерација 2012

Сарај 1- Кул 2   13:10

Кул 1- Карев  14:00

Генерација 2013

Грозданоски 2- Кул 2  10:00

Кул 1- Карев 1   11:50