Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ

Без бодови за младинците од натпреварот со Работнички
03/08/2023
Екипата на Македонија Ѓ.П е следен противник на младинските екипи во Супер Лигата
03/10/2023

Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ

Нови натпревари не очекуваат во рамките на Детската Лига на ФФМ. Претстојниов викенд активни во ова натпреварување ќе бидеме со сите генерации.

Распоред на натпревари за сабота (11.03)

Генерација 2010

Карев – Кул  10:30

Генерација 2011

Кул  2 – Сск  13:30

Распоред на натпревари за недела (12.03)

Генерација 2012

Кул 2 – Аеродром 13:30

Кул 1 – Скупи  15:10

Генерација 2013

Мондано 1 – Кул 1  08:30

Генерација 2014

Кул 1 – Карев 1  08:30

Кул 2- Грозд. карпош   09:20

Генерација 2015

Бутел 1 – Кул 1  15:10

Парк 2 – Кул 2  16:00