(Фотогалерија) КУЛ – Македонија Ѓ.П (помлади пионери)

Преглед на резултатите од комплетното 13.коло во Супер лигата
03/13/2023
Табели во младинските лиги, кадетите се нашата најдобра пласирана екипа
03/14/2023

(Фотогалерија) КУЛ – Македонија Ѓ.П (помлади пионери)

Фотогалерија од натпреварот на помладите пионери против екипата на Македонија Ѓ.П, кој го доби противникот во своја корист со резултат 0:3 (0:1).